2014. október 19., vasárnap

HFL, ötödik forduló

Egy elképesztően szoros és a végletekig kiélezett mérkőzésen hazai pályán 28-20 arányban győzni tudott a Hurricanes a győri csapat ellen.
A lefújást követően mindenki tekintete a Wolves-Rebels összecsapásra szegeződött.



A Hurricanes nem játszott jól az idei utolsó hazai mérkőzésen. A defense rengeteget volt a pályán, ölte az időt a Sharks futó offense-e. A Bencsics Márk vezette támadóalakulat kevés lehetőséghez jutott, annak nagyrészét azonban pontokra is tudta váltani. Így hoztuk a kötelező győzelmet. A gyenge játékunk mellett a játékvezetés egyszerűen kritikán aluli volt, ami számos kulcsfontosságú szituációban nagyon súlyosan érintett minket.
Végül 28-20 arányban le tudtuk győzni nyugati ellenfeleinket és 4-1-re módosítottuk a mutatónkat a bajnokságban.

A Hurricanes Arénában már a negyedik negyedben jártunk, amikor elkezdődött a Docler Wolves és a CowBells összecsapása. Szinte hihetetlen, de fordulatos mérkőzésen, kevesebb, mint kettő perccel a vége előtt a CowBells megszerezte a győzelmet, borítva ezzel a papírformát. Rebels-Wolves 32-27.

A bajnokság jelenlegi állása:

1. Budapest Hurricanes 4-1
2. Docler Wolves 3-2
3. Újbuda Rebels 3-2
4. Győr Sharks 0-5

Minden az utolsó játékhéten dől el. Az Újbuda Rebels a Győr Sharks-ot fogadja, míg a Docler Wolves és a Budapest Hurricanes a Rozsnyai úton csapnak össze. Amennyiben nyer a Rebels a Sharks ellen, úgy döntőbe jut és a két listavezető csapat közül a vesztes nem jut döntőbe (a Wolves a rosszabb mérleg miatt, a Hurricanes az egymás elleni eredmény miatt). A Sharks esetleges győzelme esetén a mérkőzés eredményétől függetlenül döntőt játszik a Wolves és a Hurricanes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése