2013. szeptember 30., hétfő

Belgrád trónján

A hétvégén megrendezésre került (ha jól tudom, immár harmadik alkalommal) a belgrádi Zombies Cup. A házigazda Belgrade Zombies mellett a horvát Zagreb Bulldogs, egy vegyes csapat és a Budapest Blax mérkőzött meg a címért.



Bár az idén januári New Years Cupon úgy tűnt, a Zombies jelentős erőt képviselnek, elmondhatjuk, hogy a magyar csapat leiskolázta a mezőnyt. Az alapszakasz hat mérkőzése során négy győzelmet könyvelhettek el a mieink és egy döntetlen mellett mindösszesen egy összecsapáson maradtunk alul, éppen a házigazdák ellen.

Az alapszakaszt követően először a 3. és a 4. helyezett mérkőzése következett a bronz éremért. A kiírás a Zagreb Bulldogs és a Belgrade Zombies összecsapását hozta, és a házigazdák könnyed, 9-0 arányú győzelmet arattak nyugati szomszédaik felett megszerezve a torna harmadik helyét.

A bronzmeccset követően a Budapest Blax a Mix Team névre hallgató vegyes csapat ellen lépett pályára. A Mix Team szintén négy győzelemmel, de kettő vereséggel zárta, másodikként az alapszakaszt. Egy kőkemény, de csapatunknak 5-2 arányú győzelmet jelentő döntőn a Budapest Blax szerezte meg az idei belgrádi tornagyőzelmet.

Sajnos az egyik védőjátékosunk, Gaál Zsolt megsérült a döntőn, neki jobbulást kívánok, az egész magyar különítménynek - beleértve a Debrecen Hornets-től érkezett vendégjátékosokat is - pedig óriási gratuláció jár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése