2012. június 17., vasárnap

Idén is Iron Bowl

Nem rég indultunk el Amstettenből, amikor ezeket a sorokat írom. Nem volt sétagalopp, de megtettük, amiért jöttünk, és győzelemmel a zsebünkben térünk haza.



Mint említettem, kicsit sem volt könnyű meccs, személy szerint én nagyon elfáradtam. Tudtuk, hogy az ellenfél offense-e nagyon jó, emellett az elképzesztő hőség is megnehezítette a dolgunkat.

Az amstetteni Umdasch Stadion (ahogy azt már az osztrák pályák nagyrészénél tapasztalhattuk) egészen gyönyörű sportkomplexum, tökéletes állapotú pálya, szép, rendezett öltöző várt minket. Az érdekesség még az volt a dologban, hogy közben a pálya körül területi atletikai bajnokság zajlott.

Magáról a meccsről:
Az offense nagyon szépen pörgött, 11 drive-jából 10 TD-t értek el (ami új rekord csapaton belül). Kriston Ádám 2, Takács Bálint és Czirók Márton pedig 1 futott touchdownt ért el, Bencsics Márk pedig 2 futott TD mellé még 4 passzolt touchdownt is szerzett (Elek Ádám 1, Igari Szűcs Tamás 2, Bodrogi Balázs 1 elkapott TD). Bencsics Márkot egyébként a mérkőzés MVP-jének is választották.
A defense ennél visszafogottabb teljesítményt nyújtott. 12 defensive drive-unkból 5 TD-t kaptunk. A bosszantó az, hogy ezek közül csak egy volt igazán szépen felépített drive, az összes többi alkalommal elment egy-egy nagy play egy-egy játékos nagy hibája miatt.
Hozzátartozik a történethez, hogy az Amstetten rendelkezik a legerősebb offense-zel, amivel eddig a csapat találkozott.

Végül egy rendkívül feszült és indulatos mérkőzés végén (mindkét csapatból egy-egy játékost ki is zártak) csapatunk nyert 73-38 arányban. Két perccel a vége előtt még a mercy rule is életbe lépett.

A másik elődöntőn a Cineplexx Blue Devils könnyedén, 44-12 arányben legyőzte az Alpin Hammers Schwaz csapatát.

Így aztán 2012. június 24-én csapatunk Hohenems-ben lép pályára, hogy címvédőként részt vegyen a 2012-ez Iron Bowlon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése